Kuruyemiş Sarayı
Kuruyemiş Sarayı
  • Yeni
Yayla Kuruyemiş
Yayla Kuruyemiş

Badem Şekeri (Sıfır numara)

DRJ000100

Badem Şekeri (Sıfır Numara)

160,00
175,00
%8

VAR
  • Fırsat Ürünü
  • 2 iş günü içinde kargoda

Badem Şekeri (Sıfır Numara), şeker ilavesiz ve doğal badem içeren bir üründür. Sıfır numara badem üzerindeki şekerin kalınlığını temsil eder. Şeker fasulyesi olarak da bilinir.Şeker ilavesi yapılmadan üretilen bu badem şekerleri, doğal tatları ve bademlerin lezzetini sunar. "Sıfır numara" olarak adlandırılan bu ürün, şeker alımını azaltmak veya kontrol altında tutmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Badem Şekeri (Sıfır Numara), içeriğindeki doğal bademlerin yanı sıra doğal tatlandırıcılar kullanılarak üretilir. Bu şekilde, şeker ilavesi olmadan tatlı bir lezzet elde edilir ve sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi sunulur.

Badem Şekeri (Sıfır Numara), pratik bir atıştırmalık olarak her an tüketilebilecek bir seçenek sunar. İçeriğindeki bademlerin doyurucu yapısı ve doğal tatlandırıcıların verdiği hafif tat, tatlı ihtiyacını karşılamak isteyenler için ideal bir tercihtir. Ayrıca, şeker ilavesiz olmasıyla da sağlıklı bir seçenek sunan bu badem şekerleri, sağlıklı beslenme konusunda bilinçli tüketicilerin favorisi olabilir.

Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Bunları da Beğenebilirsiniz
  • 500 TL VE ÜZERİ -ÜCRETSİZ KARGO
  • 15 GÜN İÇİNDE - ÜCRETSİZ İADE
  • GÜVENLİ - ONLINE ALIŞVERİŞ

© 2020 Yayla Kuruyemiş İç ve Dış Ticaret Gıda Sanayi Limited Şirketi. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.