Kuruyemiş Sarayı
Kuruyemiş Sarayı
  • Yeni
Yayla Kuruyemiş
Yayla Kuruyemiş

Kent Krem Milk Şeker

SKR000190

Kent Krem Milk Şeker

1.200,00
1.350,00
%11

VAR
  • Fırsat Ürünü
  • Ücretsiz Kargo
  • 2 iş günü içinde kargoda

Kent Krem Milk Şeker, zengin ve kremsi bir yapıya sahip, özel olarak formüle edilmiş ve tam yağlı sütten üretilmiş bir şeker çeşididir. Bu şeker, Kent Krem Milk'in tatlı ve kremsi lezzetini, doğal bir tatlandırıcı olan şeker ile birleştirir. Hem çay, kahve gibi içeceklerde hem de tatlı ve hamur işi tariflerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca ikramlarda en çok tercih edilen şeker türlerinden olmasıyla da bilinir. Bayram şekeri denildiğinde ilk akla gelenlerdendir.

Kent Krem Milk Şeker, özenle seçilmiş tam yağlı sütün özel bir işlemden geçirilmesiyle elde edilir. Doğal ve taze lezzetini koruyan bu süte, tatlandırıcı olarak şeker eklenir. Kremsi yapısıyla dikkat çeken bu şeker, içeceklerinize ve tariflerinize zengin bir tat ve kıvam katmak için ideal bir seçenektir.

Kent Krem Milk Şeker, mutfakta çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. Çay ve kahve gibi içeceklerde kullanıldığında tatlı bir lezzet sağlarken, tatlılar ve hamur işleri tariflerinde kullanıldığında ise kremsi bir dokunuş ekler. Hem profesyonel aşçılar hem de evde tatlılar hazırlamayı sevenler için ideal bir tatlandırıcıdır.

Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Bunları da Beğenebilirsiniz
  • 500 TL VE ÜZERİ -ÜCRETSİZ KARGO
  • 15 GÜN İÇİNDE - ÜCRETSİZ İADE
  • GÜVENLİ - ONLINE ALIŞVERİŞ

© 2020 Yayla Kuruyemiş İç ve Dış Ticaret Gıda Sanayi Limited Şirketi. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.