Kuruyemiş Sarayı
  • Yeni
Yayla Kuruyemiş
Yayla Kuruyemiş

Kent Mini Şeker

SKR000230

Kent Mini Şeker

240,00
270,00
%11

VAR
  • Fırsat Ürünü
  • 2 iş günü içinde kargoda

Kent Mini Şeker, küçük boyutlarıyla pratik bir atıştırmalık sunan, çeşitli tat ve aromalara sahip özel bir şekerleme çeşididir. Bu ürün, çeşitli meyve tatları, nane, limon, portakal gibi çeşitli lezzetlerin küçük şekerler haline getirilmesiyle oluşturulur. Kent Mini Şeker, çay, kahve veya sadece tatlı bir mola için ideal bir seçenektir. İkram şekeri olarak da bilinir.

Kent Mini Şeker, küçük boyutlarıyla her an yanınızda taşınabilir ve istediğiniz zaman tüketilebilir. İçeriğindeki farklı meyve aromaları ve nane gibi ferahlatıcı lezzetler, her bir şekerlemede keyifli bir tat deneyimi sunar. Küçük boyutları sayesinde çantanızda, cebinizde veya ofis masanızda kolayca saklanabilir ve her an tadını çıkarabilirsiniz.

Kent Mini Şeker, çeşitli renklerde ve şekillerde sunulur, böylece görsel olarak da çekici bir görünüme sahiptir. Misafirlerinizi veya sevdiklerinizi şaşırtmak için harika bir seçenek olan bu şekerlemeler, herkesin favorisi olabilir. Kent Mini Şeker, pratik ve lezzetli bir atıştırmalık olarak her zaman yanınızda bulundurabileceğiniz ve her an tadını çıkarabileceğiniz bir üründür.

Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Bunları da Beğenebilirsiniz
  • 500 TL VE ÜZERİ -ÜCRETSİZ KARGO
  • 15 GÜN İÇİNDE - ÜCRETSİZ İADE
  • GÜVENLİ - ONLINE ALIŞVERİŞ

© 2020 Yayla Kuruyemiş İç ve Dış Ticaret Gıda Sanayi Limited Şirketi. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.