Kuruyemiş Sarayı
Kuruyemiş Sarayı
Kuruyemiş Sarayı
  • Yeni
Yayla Kuruyemiş
Yayla Kuruyemiş

Badem Soyulmuş Kavrulmuş - Yerli (Süt Badem)

000BDM123

Soyulmuş Kavrulmuş Badem

670,00
720,00
%6

VAR
  • Fırsat Ürünü
  • Ücretsiz Kargo
  • 2 iş günü içinde kargoda

Badem severler için lezzet dolu bir seçenek sunan Badem Soyulmuş Kavrulmuş - Yerli (Süt Badem) ürünü, doğal atıştırmalık tercih edenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Türkiye'nin bereketli topraklarında yetiştirilen yerli bademlerle hazırlanan bu ürün, doğal ve taze lezzetini koruyarak sofralarınızı renklendiriyor. İnce bir işçilikle soyulup kavrulan bademler, besleyici değerlerini muhafaza ederken, aromatik tadını da ön plana çıkarıyor.

Doğal ürün arayışında olanların tercihi olan Badem Soyulmuş Kavrulmuş - Yerli (Süt Badem), içeriğindeki katkı maddelerinden uzak durarak, saf ve doğal bir atıştırmalık deneyimi sunuyor. Yüksek kaliteli bademlerin özenle seçilip işlenmesiyle elde edilen bu ürün, doğal yağ kaynağı olmasıyla dikkat çekiyor. Hem doğal yaşamı destekleyen bir atıştırmalık olması hem de yerli üretim olmasıyla yerel ekonomiye katkı sağlayarak çevresel sürdürülebilirliği destekliyor.

Badem, doyurucu ve besleyici özellikleriyle bilinirken, Badem Soyulmuş Kavrulmuş - Yerli (Süt Badem) ürünüyle bu lezzet ve besleyici değerler elinizin altında. Her lokmasıyla lezzeti hissedeceğiniz bu ürün, pratik bir atıştırmalık olarak günlük yaşamınıza lezzet katıyor. Ayrıca, tatlılarınıza veya sunumlarınıza ekleyebileceğiniz bu harika lezzet, en kıtır haliyle paketlenip size ulaştırılır.

Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Bunları da Beğenebilirsiniz
  • 500 TL VE ÜZERİ -ÜCRETSİZ KARGO
  • 15 GÜN İÇİNDE - ÜCRETSİZ İADE
  • GÜVENLİ - ONLINE ALIŞVERİŞ

© 2020 Yayla Kuruyemiş İç ve Dış Ticaret Gıda Sanayi Limited Şirketi. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.